Vi i Vylder er spesialister på å få idéer til å fly.

Vi jobber sammen med fremoverlente selskaper og gründere som ønsker å ta en ny posisjon i markedet eller sette fart og retning på eksisterende produkter og tjenester. Selvom utgangspunktet alltid er arbeid med innovasjon, så dreier prosessene seg like mye om å skape en kultur for læring. Mot til å lære er kilden til de beste ideene. 

 

Lean Innovasjon

Design thinking

 

Hvordan kan vi hjelpe til?

Vi liker å lære folk hvordan de kan jobbe smartere, med fokus på hvordan gjennomføre i praksis og samtidig introdusere teori, maler og tips der det er hensiktsmessig. Vi er pragmatiske, så vi niholder ikke fast på stort - bortsett fra testing av hypoteser og noen andre prinsipper som hjelper teamet å lære kjapt. Vi kjører sjelden kun ett prosjekt av gangen, fordi vi har godt av å få flere impulser parallelt så vi holder oss på tærne. Akkurat hvor stort et prosjekt er får vi finne ut av sammen. Under finner du korte beskrivelser av hva vi som oftest bidrar med hos kundene våre. Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg, tenk så mye vi kunne fått til sammen!

 

 

Lean innovasjons-prosjekt

Fokus er på en spesifikk problemstilling, idé eller målgruppe der vi jobber med dere i team. Målet er å definere et produkt/tjeneste og finne gode nok indikasjoner på at det er verdt å investere mer tid og penger for å få det til å fly. Ofte 10-12 uker, med to fra oss og minst to fra dere.

Innsiktsprosjekt

Ved å grave i kundens verdensbilde, dagens løsninger og behov kartlegger vi problemer det er verdt å løse. Detaljert kunnskap om kundens reise gir retning for løsninger, kommunikasjon og prioriteringer. Som regel 4-6 uker, med to fra oss og minst en fra dere.

Innføring av lean arbeidsmetodikk

Innføring av praksis fra lean innovasjon i din organisasjon. Dere bruker metoden i praksis, både i team og med portoføljestyring på ledelsesnivå, og lærer å jobbe smartere med både mindre og større innovasjonstiltak. I stor grad jobber vi med å fremelske en kultur som jakter ny læring hele tiden. Alt fra 10 uker og oppover, med to fra oss og minst to fra dere.

Kurs i lean innovasjon

Gir dere en smakebit av lean innovasjon og designtenkning, og en kickstart for å endre måten dere tenker på når dere jobber med eksperimentering og innovasjon. Klokken 9-15 en valgfri dag, med én fra oss og maks 10 fra dere.

Google Design Sprint

En ukes intensiv jobbing med en konkret utfordring. Resulterer i en prototype som testes på reelle kunder. Med én fra oss og teamet som skal ta dette videre.


Hei!

Hva er din utfordring? Ta kontakt med en av oss for en prat.

Er dette deg?

Vi er på jakt etter dyktige kollegaer. 
hei@vylder.no

 


Noen av våre kunder